Creatieve workshop met lokale verhalen

RIDDERKERK - Kunstenaar Özlem Aral presenteert op donderdag 14 december een workshop voor de inwoners van Ridderkerk. De deelnemers zullen met elkaar een Ridderkerks mozaïek maken.

 

Tijdens de workshop kunnen de deelnemers hun verhalen van vroeger uitwisselen, eventueel aangevuld met historische foto’s van Ridderkerk. Het is de bedoeling om tijdens de workshop met alle deelnemers een mozaïek foto te creëren op een tafelblad, waar elk stuk van het mozaïek bestaat uit input van de deelnemers. Deelnemers krijgen de foto’s van Ridderkerk van vroeger vanuit het archief van Museum Ridderkerk. Ook mag men foto’s uit eigen archief meenemen. Özlem Aral gaat na de workshop aan de slag met het aanbrengen van een epoxylaag, zodat de mozaïek goed geconserveerd blijft.
Deze workshop wordt georganiseerd met ondersteuning van de gemeente Ridderkerk, stichting Fonobori, Opnieuw & Co, Social Store Ridderkerk, Museum Ridderkerk Oudheidkamer en Facet Ridderkerk. Plaats van handeling is een lokaal bij de Social Store op de eerste verdieping (geen lift!) aan Sportlaan 8. De aanvang is 14.00 uur. Deelname is gratis. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via: artofaral@outlook.com of 06 1468 0044.